Betalningsalternativ
Det ska vara enkelt, flexibelt och inte minst säkert att betala för de varor du köper på Elliotti.se. Vi samarbetar därför med en av Nordens största leverantörer av betalningslösningar - Klarna. Klarna erbjuder en genial produkt som heter Klarna Checkout. Klarna Checkout fungerar så att genom att be Klarna att lagra tillräckligt med information om dig första gången kommer det att säkerställa att nästa handel (om denna butik använder Klarna Checkout) går mycket snabbare. Det beror på att du inte behöver fylla i all information igen.

Genom att svara på några frågor kan du enkelt identifiera dig själv och välja den betalningsmetod som passar dig bäst.

De betalningsmetoder som erbjuds är:
Betala direkt med betalkort (Visa / Mastercard / Swish)

För att göra det ännu enklare med ditt nästa köp kan du välja att spara din information.

Klarna faktura
När vi skickar din beställning kommer du att få en faktura levererad till din e-post. Fakturan har en betalningsperiod på 14 dagar och det finns ingen fakturaavgift.

Klarna delbetaling
Med Klarna finns det två sätt att betala i delbetalningar. Fast avbetalning, där du bestämmer hur länge du vill betala. Och flexibel betalning, där du bestämmer hur mycket du ska betala varje månad.

Här kan du läsa om Klarna Faktura och delbetalning

För frågor om ditt Klarna-konto eller mottagen faktura, besök Klarna kundservice här eller ring 08 – 120 120 10

Vad händer om kortbetalning är det enda alternativet?
Klarna behöver ditt personnummer för att göra en snabb kreditkontroll på dig. Om du inte vill ange detta eller av olika skäl inte beviljas kredit från Klarna är kortbetalning det enda alternativet för betalning. Elliotti.se har ingen möjlighet att påverka detta och vi har ingen inblick i hur Klarna gör sina beräkningar. Vi lagrar ALDRIG ditt personnummer och du kan vara säker på att detta behandlas säkert och krypteras på Klarna. Du kan läsa mer om dataskydd här

Har du andra frågor skicka en mejl: post@elliotti.se